0
0
0

Navigator - Магазин швейної техніки

Світильники, Лампи, Ліхтарі
Запасні частини до швейного обладнання
Побутові швейні голки
Промислові швейні голки
Реєстрація
Категорії

Гарантія на всі товари в магазині

Консультація клієнтів

У разі брака можливий возврат

Доставка від одного дня

Високоякісне швейне обладнання за вигідними цінами

ПП "Навігатор" пропонує висококласне швейне обладнання від провідних виробників. Наша компанія існує з 2000 року і сьогодні є лідером з постачання швейної техніки в Україні. Співробітники ПП «Навігатор» підберуть для вас найбільш підходяще обладнання, виходячи із завдань та особливостей вашого підприємства. У нашому асортименті є продукція для виробництва будь-якого масштабу. У нас ви можете купити швейне обладнання українського та зарубіжного виробництва (SIRUBA, Delta, Silter, Gemsy, Shunfa тощо). У каталозі реалізованої продукції представлені найкращі моделі побутових та промислових швейних машин, а також мішкозашивальні та вишивальні машини, обладнання для волого-теплової обробки, голки, манекени, запчастини тощо. Ми пропонуємо найвигідніші в регіоні ціни.

Читати докладніше

Вся представлена у нашому асортименті швейна техніка сертифікована, що гарантує її бездоганну якість та надійність. Кожен товар супроводжується описом із зазначенням технічних характеристик та ціни, що дозволить вам легко підібрати потрібний виріб. Якщо ви шукаєте, де можна вигідно купити швейне обладнання в Україні, звертайтесь до нас! Ми із задоволенням станемо надійною опорою в організації вашого швейного виробництва. Замовити швейне обладнання (промислове чи побутове) не складе для вас труднощів. Оформити замовлення можна прямо на сайті або зателефонувавши нам одному із зазначених телефонів.

Промислове швейне обладнання

Компанія «Навігатор» пропонує широкий спектр обладнання для підприємств легкої промисловості. У нас ви можете придбати наступне швейне промислове обладнання:

  • високошвидкісні універсальні машини для важких, середніх та легких тканин;
  • багатоголкові машини;
  • машини ланцюгового стібка, оснащені рукавною платформою;
  • універсальні машини із функцією обрізання матеріалу;
  • петельні машини;
  • розпошивальні машини для середніх та легких тканин;
  • трьох-і пятініточні оверлоки;
  • парогенератори;
  • прасувальні столи та багато іншого.

Ми реалізуємо як нове, так і вживане швейне обладнання в Україні. Останній варіант буде особливо привабливий для підприємств, які не мають великого бюджету для купівлі нової техніки. Представлені у нас моделі швейного обладнання відрізняються високими техніко-експлуатаційними показниками: стійкість до відмов, функціональність, довговічність, простота експлуатації і т.д. Придбана у нас техніка дозволить вам випускати високоякісну продукцію та отримувати за це гарний прибуток. Будемо раді співпраці з вами!

Зареєструйтеся та отримайте 2% знижки на постійній основі
Реєстрація
Зареєструйтеся та отримайте 2% знижки на постійній основі
Акції
Рекомендовані
Нові надходження
Відгуки